12 okt 2018 - 1 min läsning -

Håkan Eriksson

Bygger på min egna blogg

Saker och ting faller på plats härinne. Har fortfarande ganska mycket jobb under fredagskvällen att få i ordning koden till temat för den här sidan, min egna blogg.

Knasig titel egentligen "bygger på min egna blogg", någon tänker säkert och vem är du då?

Jag är den som webbadressen antyder. Mitt namn är Håkan Eriksson och jag är grundare till tidningen Örebro Tribune och även blåljussidan Utryckning.se.

Min roll och arbetet i sig

Min roll på tidningen är att jag skriver en del, är ansvarig utgivare och sköter om servrar och utvecklingen av webbsidan. Det kan hända att jag fotograferar, fast det är ändå något jag  måste få säga att det sker mer sällan tillfällen.

Webbsidorna som hör till organisationen Örebro Tribune är parkerade på flera egna servrar i en gigantiskt stor hall i München, Tyskland. Det arbeten kräver en del så jag vet jag aldrig behöver känna mig särskilt rastlös.

Till vardags så jobbar jag som Undersköterska inom Örebro kommun. Ett intressant arbete som jag trivs bra med.

Bara för att jag kan - tanken är nyttan

Varför skaffa en egen blogg när du har "Den officiella bloggen - Örebro Tribune"? Det är ett enkelt svar. Sätter upp en blogg bara för att jag kan!

Jag kör bloggen i ett system som heter Ghost - det är grymt lagom i allting, lite utmanande att installera, och trevligt som tusan när grejor sen bara fungerar.

Nä skämt åsido, det är nog mer så att jag känner det finns mer att skriva om än det som faller på läppen vid Örebro Tribune. Man håller en linje i den officiella bloggen och jag satsar väl kanske mer på en privat tråd härinne.

Jag ska försöka få ner fler tankar som gör mig nytta, både i min utveckling av  webbsidor och mig själv som person. Vad passar inte bättre än ett eget litet "forum" där man kan plita ner ett och annat. (hakan-eriksson.online).

Jag kommer försöka att accelerera i mitt skrivande både i tidningen och samtliga bloggar. Det är författandet av tidningsartiklar som äter upp tiden, och samtidigt kan bloggen ge skrivkramp. Måste allt vara så jäkla intressant hela tiden?

Jag kan vara en av dom enstaka i världen